Реклама

Тази сряда в „Смени жената” една млада и работеща майка ще се размени с домакиня, която не е работила от 15 години. Ще успее ли жената, занимаваща се само с домакинство, да се справи със забързаното ежедневие на една млада и живееща активно майка?

Иванина и Явор са заедно от 11 години. Имат едни син на име Сами, който е на година и половина. И двамата се грижат за него - Иванина е по-строга и държи на възпитанието, докато Явор е малко по-отстъпчив. Само година след появата на детето, тя отново се връща на работа, като инициатор за това е съпругът. Иванина е съдружник в магазин за млечни продукти, а Явор е съдружник в автокъща. Те не разбират жени, които по цял ден се мотаят и не работят. Философията в къщата им е всички да са щастливи и стресът да е минимален.

Щастливото и хармонично семейство Маджарови се състои от Ана, Евгени и двете им дъщери – Ева и Анджела. Заедно са от 17 години, но преди 8 месеца сключват брак. Прехраната се осигурява изцяло от Евгени, който работи постоянно (включително събота и неделя). Той предпочита съпругата му да се занимава само с децата и домакинството, за да може, когато се прибере, всичко да е наред. Според Ана, една майка не трябва да работи поне три години след раждането на детето. Споровете вкъщи са единствено за това, че Евгени прекарва малко време със семейството си.

Видимите разлики между едно семейство с патриархални разбирания се сблъскват с принципите на модерните родители. Ще има ли противоречия в организацията на домакинските задължения? Ще успее ли една работеща майка да открие нещо хубаво в живот, посветен единствено на семейството? Всичко това ще разберете тази сряда от 21.00 ч. само по bTV!