Реклама

На 19 април в “Смени жената” две красиви, но със съвършено различни възприятия за живота съпруги, ще преживеят истински емоционални сътресения. 

Албена Бояджиева смята, че има идеалния живот и изживява мечтата на хиляди момичета – луксозна къща, съпругът й Александър, който я подкрепя във всичко, и не на последно място – прекрасни деца. За Свилена, която някога стана популярна като едно от “момичетата на късмета”, лъскавият живот не е непознат, но се е наситила да бъде консуматор, отказала се е от всичко материално и е избрала за дълго щастието да бъде в хармония с природата и децата й да растат в пълна свобода. Това, което едната съпруга нарича чисто, другата определя като стерилно. За Свилена Рачева и Никола Миладинов общуването с хора, които тотално са скъсали връзката с природата, би бил истински кошмар. “Животът в природа ме прави по-добра майка и по-добър човек. Следвайки нейните естествени ритми, мога да отдам много повече на децата си отколкото в града”, категорична е тя. 

Ще успее ли влюбената в лукса Албена да скъса макар и за кратко с подредения си живот и как ще се отрази на Свилена да смени аромата на земя с мириса на автомобили и молове? За една от двете преживяването ще е разтърсващо. Един от най-емоционалните епизоди – тази сряда, от 21 часа, в ефира на bTV.