Реклама

Тази сряда в „Смени жената” главните роли ще бъдат заети от две коренно различни жени, чиито ежедневия и цели се различават коренно. Много допуснати грешки и дългогодишно премълчаване на факти ще бъдат осъзнати в новия епизод на социалното риалити. Борбата и в двете нови семейства ще бъде възпитателна, въпросът е дали и двете семейства ще променят навиците си за добро? 

Нещастната и отчаяна майка и домакиня, Златинка живее 12 години със своя партньор Павел, двамата си синове от предишен брак и дъщеря им Таня в къща в околията на Бургас. Тя признава, че комуникацията в семейството им липсва напълно и всеки гледа само и изцяло себе си. Златинка се грижи съвсем сама за домакинството и освен това работи постоянно на пълен работен ден. Съпругът й Павел не се грижи по никакъв начин за домакинството и за децата. Дори не се разбира с двете момчета, които не са биологични негови деца. От своя страна, и трите деца непрестанно са пред компютрите и не водят нормална комуникация с другите членове от семейството.

Златинка взема решение за участие в предаването, защото се надява, че жената, която дойде в дома й, ще намери подход към всички и те ще започнат повече да споделят, да си говорят и да са по-задружни. 

Катрин и Ангел са щастливо младо семейство. Двамата имат малко двегодишно момченце на име Ангел. Двойката признава, че са изключително щастливи заедно и доказват любовта си във всеки възможен момент. За Катрин на дневен ред е динамиката, грижите за детето и това да изглежда във форма и добре. Приоритет в семейство Богданови съвсем не е домакинската работа, но все пак се справят подобаващо и заедно. Основно правило е да отделят време един за друг, да си говорят, да излизат с приятели и да прекарват време с детето си. 

В някои семейства романтиката и обичта може би са изчезнали напълно, но за други тя е още по-вълнуваща с всеки изминал ден. Разликата между двете семейства е именно в това. Отборната игра е главно семейно правило за Богданови, но Златинка и Павел не са го осъзнали през живота си до сега. Една жена, която е „майка орлица” в цялата къща и една значително по-млада жена, която е свикнала да разчита на съпруга си във всяко едно отношение разменят роли тази сряда от 21 часа по bTV.