Реклама

Водещата на "Тази сутрин" Биляна Гавазова ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто "Търси се" - тази неделя, 19 октомври, от 11:00 часа по bTV. Зрителите ще надникнат дълбоко в личния й свят благодарение на срещите с най-близките й хора.

Какво е да си професионален партньор на Биляна ще разкрие журналистът Антон Хекимян. "Първо видях в нея една изключително красива дама, а после и чудесен екранен партньор. Пасваме си, защото и двамата сме приказливци", разказва Антон. Той ще признае, че с Биляна стават все по-близки и извън телезионния ефир.

Най-емоционална ще бъде срещата на журналистката с нейните родители. Меги и Нели ще я принесат в родния й град Шумен, за да я срещнат с най-скъпите й хора. "Тя никога не се беше делила от нас и може би най-трудният период беше, когато замина за София. Чак сега си даваме сметка колко е амбициозна", споделят родителите на Биляна. Те ще разкрият, че им тежат редките им срещи, но са изключително щастливи, когато я видят. "Преместих се от Шумен в София заради човека, с когото бях тогава. С него се разделихме, но пък на мен ми се случиха само хубави неща", откровено призанава Биляна. Тя ще се срещне и със своята сестра Елмира, която е най-близкият й човек.

За първи път зрителите на bTV ще се запознат с човека, който дава цялата си любов на журналистката – нейният приятел Тодор. Двамата са в една компания 10 години, но смърттта на общ приятел е причина да се преоткрият един за друг. "Биляна е страхотна! Възпитана е в прекрасно семейство и има много силно развито чувство за справедливост. Определено виждам бъдещето си с нея", признава Тодор. "Той ме разбира, а предвид професията ми, това е много!", с благодарност споделя водещата.

Последни

Реклама