Реклама

Кметът на София – Йорданка Фандъкова, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто "Търси се", тази неделя - 29 март. Зрителите ще я видят в една различна светлина от обществените й изяви – като майка, съпруга и приятел.

За първи път откровено интервю за своята майка ще даде дъщерята на Йорданка Фандъкова – Михаела, която наскоро я дари с внучка. Досега никой не е успял да заснеме единствената дъщеря на кмета, която винаги отказва изяви в медиите. За първи път обаче зрителите ще видят нейната усмивка и позитивизъм именно в "Търси се".

"Майка ми е най-силният човек, когото познавам. Винаги ми спестява трудностите. Най-висока цена за тях плаща баща ми, който познава всичките й емоции и преживявания", споделя Михаела. Тя ще разкрие, че най-тежкият период за нея е бил, когато разбира, че майка й има рак на гърдата. "Тя нищо не ми каза, разбрах едва когато вече беше в болницата за операция", през сълзи ще разкаже кметската дъщеря. Тя ще допълни, че се притеснява за майка си, заради голямото напрежение в работата й и заетостта. "Когато има време, тя взима внуците и така си почива", признава Михаела.

Йорданка Фандъкова няма да скрие огромната си изненада от срещата с дъщеря й. "Тя е много слънчев човек, най-голямото ми богатство. Знам, че много се притеснява за мен и ми е мъчно, но това е цената, която плаща", признава г-жа Фандъкова. Тя ще разкаже за любовта и хармонията, която има в личния си свят – със съпруга си, с който са заедно от ученици, дъщеря си и внуците. "Семейството ми е на първо място за мен и това ми дава увереността в работата", казва още Йорданка Фандъкова.

Меги и Нели ще я пренесат и в родния й град Самоков. Там ще я срещнат с най-добрата й приятелка Силвана и учителката й по физкултура. Кметът на София ще признае, че много често ходи в Самоков, но само, за да посети гроба на покойните си родители.

За ученическите години в Руската гимназия и голямото приятелство до днес ще разкаже съученикът й Евгени Тръпков, а най-довереният й човек в общината – Малина Едрева, ще признае, че й липсва времето за приятелство и личните разговори. Какъв още е личния свят на кмета на София, зрителите ще научат още интересни подробности тази неделя в "Търси се".

Последни

Реклама