Реклама

Стилната и красива Юлияна Дончева ще бъде гост в "Търси се" тази неделя - 12 октомври, от 11ч. Водещите Меги и Нели ще надникнат в дълбоко личния й свят, който в момента е изпълнен с много щастие заради появата на сина й Станислав.    

Първата среща за Юлияна ще бъде с лекарката, която сбъдва мечтата й да стане майка – д-р Петра Семерджиева. Тя ще разкаже за пътя, който заедно са извървели до раждането на Станислав. "Тя идваше сама на всички процедури, защото Стъки беше неподвижен след тежка операция. Лично нашият екип очи в очи й съобщи, че е бременна и тя се разплака от щастие", спомня си д-р Семерджиева.

"Ходила съм при различни специалисти, включително и в провинцията, но нея усетих като "моя лекар". След всеки неуспешен опит беше все по-трудно, но тя успя да ми върне надеждата", откровено споделя Юлияна.

Най-вълнуващата среща за нея ще бъде със съпруга й – Станислав Недков–Стъки, който ще разкаже за пътя на тяхната изпепеляваща и до днес любов. "Може би трябваше да преминем през трудностите към детето, за да се докажем още повече един пред друг, да се усетим повече. Сега всичките ни мисли са носочени към сина ни и се молим Бог да го пази здрав", признава в емоционално интервю Стъки. Юлияна няма да скрие сълзите си: "Двамата минахме през много големи трудности, включително и това, че загубих майка си. Детето дойде като прекрасен завършек на всичко това."

В "Търси се" тя ще си припомни и участието на големия си син Йоан Дако, който сега е студент и категорично отказва името му да се свръзва с това на майка му. Юлияна ще признае, че при раздялата с баща му най-много се е притеснявала как ще реагира детето й. "С бившия ми съпруг Горан сме в прекрасни отношения. Той също има ново семейство и дъщеричка, която се роди тази година.“, споделя красивата дама.

Още за личния свят на Юлияна Дончева, която сбъдна най-голямата си мечта, за детските песни и щастието да си майка   - тази неделя, от 11 часа.

Последни

Реклама