Реклама

„Търси се“ отбеляза 11-ия си рожден ден с гостуване на водещите Меги и Нели в ефира на „Тази сутрин“, с торта и раздумка в компанията на Антон Хекимян.

По случай празника си най-позитивното предаване в ефира на bTV подготвя изненада за своите зрители. За първи път Нели и Меги ще бъдат герои на „Търси се“. 11 гости ще задават въпроси на двете водещи в специален брой на предаването, който ще бъде излъчен през февруари.

„Радваме се, че „Търси се“ стана наша съдба, споделя Меги Димчева. Аз все още се търся и намирам все по-хубави неща в себе си, защото преди не харесвах себе си. Може би защото годините напредват, животът става все по-оформен, ценностите се затвърждават и всичко, което се случва около мен, ми харесва“.  

„Търсенето продължава докрай, допълва Нели Хаджийска. Хубавото е, че след 11 години си даваме сметка за много неща. Тогава бяхме едни лутащи се момичета, които не знаеха много какво да правят. Сега сме жени със семейства, с деца, което ни прави много по-различни като светоусещане и като желание да научим нещо ново от гостите. Сега, вече пречупени през нашите лични битки, подхождаме по друг начин към хората и техните съдби“.

Важното е човек да обича живота, категорични са водещите на „Търси се“. По думите им тайната на доброто предаване е в добрата енергия, която водещият предава на гостите.

Вижте още кадри от гостуването на Меги и Нели при Антон Хекимян ТУК.

„Всеки човек си има недостатъци, някои хора забелязват само това, други – само хубавото. Ние предпочитаме да сме от хората, които искат да покажат, че не всеки е само лош, искаме да покажем хубавите неща и да се поучим от тях“, казва Меги.

„За 11 години „Търси се“ доказа, че хората обичат добрата новина, допълва Нели. Избрали сме да гледаме от най-хубавата страна на човека. Аз продължавам да вярвам, че в същността на всеки човек живее един истински добър човек, който обаче животът го подбутва и го прави различен“.

Предаването „Търси се“ е безапелационен лидер в часовия пояс, в който се излъчва, като аудиторният му дял е почти двоен спрямо този на конкурентното предаване, което се излъчва по Нова по същото време. По данни на ГАРБ средната гледаемост за 2017 г.  е над 433 000 зрители, има и епизоди, които стигат до над 700 000 зрители. „Търси се" увеличава своята аудитория с 19% спрямо 2016 г. сред аудиторията 4+.

Последни

Реклама