Реклама

Едно от най-големите имена в съвременната поезия и музика – Михаил Белчев ще бъде гост в „Търси се“ тази неделя. Тази година той стана на 70 години и направи грандиозен концерт с всичките си приятели. Как се създават най-запомняващите се и въздействащи текстове за песни, как се съхранява любовта 33 години и какво е да си баща в тази възраст – с много емоции поетът ще говори през Меги и Нели.

Оказва се, че сред най-истинските и дългогодишни приятелства на Мишо Белчев е това с „Лекаря на годината“ проф. Никола Владов, който е братовчед на съпругата на певеца Кристина Белчева. „ Спомням си го Мишо съвсем млад как изпълваше вечерите ни пеейки с китарата. Сега сме доста често заедно през уикендите и той се съхрани все същия добър и честен човек, най-вече голям приятел“, казва проф. Владов.

За голямата любов с поета ще разкаже и неговата съпруга Кристина Белчева. „ За мен Мишо и сина ни са всичко. Целия ми свят. Аз не искам пътешествия, не искам материални неща...искам само всички да сме здрави и още дълги години да сме заедно“, емоционално признава Криси. Тя ще сподели, че заради загубата на много от своите близки приятели през последините години Мишо е по-тъжен, по-вглъбен. „ От този свят си отидоха приятели, които не мога да прежаля. Дори все още пазя номерата им в телефона си“, с тъга споделя Михаил Белчев.

Той ще признае, че най-големият смисъл в живота му това е неговия син Константин, който върви по стъпките на баща си и е отдаден на музиката. „Когато ме погледна аз знам, че много ме обича. Усещам го...Дори да сме се скарали, дори да спорим само като ме погледне аз виждам, че ме обича. Надявам се никога да не го разочаровам“, казва Косьо в откровенно интервю. „Аз съм един горд баща, който вижда своето достойно продължение“, признава и Мишо без да крие огромното си вълнение.

За невероятните текстове, които е написал за други изпълнители и за приятелството си с нещо ще разкаже и певицата Маргарита Хранова. Зрителите ще чуят и някои от емблематичните стихове и песни на поета, който ще получи и интересни предизвикателства от своите най-близки хора.

Последни

Реклама