Реклама

Филип Аврамов е гост на Меги и Нели тази неделя „Търси се“.  На 1 април  от 11:00 ч. в ефира на bTV  актьорът от „Скъпи наследници“ и „Домашен арест“  открива част от своя най-съкровен свят.

За първи път в ефир зрителите ще видят  интервю с певицата Севинч Ибрахим, новата голяма любов, която променя живота на Филип, както и 10-месечната им дъщерчика Ана.

И за него, за мен любовта не беше от пръв поглед, разказва Севинч. Двамата се откриват един друг по време на работата и разбират, че са две половинка на едно цяло. Това което се случи между нас, беше толкова силно, че се оказа незибежно, продължава тя. По думите й Филип е нейното „лично чудо“, защото „до този момент в живота ми всичко беше идеално подредено, липсваше ми само той“.

Филип има красива душа,  която не показва пред всички, споделя още Севинч. Разказва, че мисията на живота му е построяване на тяхна собствена къща. 

В „Търси се“ зрителите ще видят 6-годишната дъщеря Рая от първия брак на Филип Аврамов.  Актьорът разказва, че заради ангажиментите си в работата, не е бил на 100 процента отдаден на първото семейство, но с предишната си съпруга  са имали разминавания и като хора, сега са в добри отношения.

За Филип разказват и колегите му от спектакъла „Бог рок“ – Фахрадин Фахрадинов и Калин Вельов. Те изтъкват изключителното му чувство за хумор, но и изключителната отговорност към това, което прави. Признават, че най-забавни са пътуванията и турнетата, по време на които най много се забавляват и стават изключително близки.  

 

Фахрадин и Калин карат колегата си да танцува в студиото като Майкъл Джексън,  докато обгаря дъска с горелка , както прави по време на ремонта на къщата.

„Търси се“ показва и двамата по-големи братя на Филип Аврамов. Аспарух и Жоро го връщат към детството и  най-трудния момент – загубата на майка им, които той все още не могат да преодолеят.

Милица Гладнишка припомня забавни моменти и случки от пътувания, хвали Филип като баща и го кара да говори на… чешки. 

Последни

Реклама