Реклама

Новият сезон на ток шоуто "Търси се" , който започва на 21 септември, ще срещне зрителите на bTV с певицата Рут Колева. Водещите на предаването - Меги и Нели, ще успеят да надникнат в същността на певицата – нещо, което тя рядко позволява.

Срещата с Рут ще бъде колоритна като самата нея. За нетърпимостта й към несправедливостите ще разказва певецът и композитор Стефан Вълдобрев – човекът, който пръв е подал ръка на младата певица. "Голям революционер е тя", определя той.

Най-емоционалната среща на певицата е тази с майка й – Елисавета, която за първи път разказва за дъщеря си в телевизионно предаване. Тя ще си спомни и за необикновения бебешки глас на дъщеря си. "Имаме способността да се разбираме без думи. Тя слуша музика от малка, още от моята утроба", разказва щастливата майка.

Когато Рут е дете родителите й се разделят – тя остава при баща си, а брат й – близнак живее с майка си. "Баща ми е най-близкия ми човек. Той ме познава най-добре от всички, знае всичко, което прижвявам и е човекът, който най-много обичам", признава певицата. Тя ще разкрие, че в момента е много щастлива в любовта, защото се радва на връзката си с нейния приятел, който е редактор в различни телевизионни проекти.

Една от най-добрите приятелки на Рут от ученическите й години – Мила ще припомни на Рут за "Прашното" кафенето до училището им, където са се запознали и за лудите ученически години.

Още за много за детството, личните истории и огнения характер на Рут, както и интересните предизвикателства, отправени от близките й, очаквайте на 21 септември от 11:00 ч по bTV.

Последни

Реклама