Реклама

Тази неделя, 15 май, от 11:00 часа зрителите на „Търси се...“ по bTV ще опознаят личния свят на един от най-добрите кулинари в България, работил в успешните ресторанти по целия свят – Chef Андре Токев. Познат на зрителите като „енциклопедията на световната кухня” в журито на MasterChef, той е единственият носител на Global Masterchef Degree за Източна Европа, основател на Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ) и официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа - Bocuse d’Or. Освен това е любящ съпруг и баща, предан приятел, запален спортист и меломан.

Първата среща за Андре ще бъдe с неговите колеги от журито на MasterChef – Виктор Ангелов и Петър Михалчев, които ще разкрият, че са приятели много преди старта на любимото кулинарно шоу на българските зрители. Виктор ще сподели, че преди години неговият син е живял в къщата на Андре в Германия, а Петър ще го предизвика да изтанцува казачок под звузите на любимата си хеви метъл песен.

Съпругата на Андре - Мария Токева, ще разкаже пред екипа на „Търси се...“ за емоциите и пътя на младата любов,  за радостите и трудностите в семейния живот, за дългите раздели, когато мъжът й е трябвало да работи в чужбина. Голямата любов на Chef Токев ще повдигне завесата за романтичните им пътувания и кулинарните обиколки по света, за това колко разсеян може да бъде един баща, припомняйки си случка от миналото, когато Андре забравил да вземе от училище малката им дъщеря Елиза.

Неочаквана изненада за Андре ще бъдат и разказите на двете му порастнали дъщери пред камерата на „Търси се...“ . Голямата, Ренате, е създала семейство в Германия, а по-малката – Елиза, живее с него и майка си, тук в България и мечтае да стъпи на голямата филмова сцена. Андре Токев развълнувано ще признае, че е приятел с тях и си споделят всичко, защото никога не е бил властен баща, а напротив. „Винаги им казвах – знаете ли аз какви щуротии правих на вашите години!“, споделя любящият татко.

Най-силно емоционална за Chef Токев ще се окаже срещата със сестра му Симона, която от дълги години живее в чужбина. През сълзи, Андре ще признае, че много му липсва и че са имали твърде малко време да бъдат заедно. Водещите на „Търси се...“ по bTV Нели и Меги ще му поднесат и послания от най-ценните му приятелства, пръснати из цяла Европа, а в края на предаването ще влезе съпругата му със специален подарък - билети за екзотично пътешествие, на което двамата тръгват още в същия ден! Това и още много емоции от Chef Андре Токев - в неделя от 11:00 часа в „Търси се...“ по bTV.

Последни

Реклама