Реклама

Актьорът и водещ на „Преди обед” – Александър Кадиев, ще бъде специален гост в ток шоуто „Търси се” тази неделя, 12 март. Едно от най-забавните и усмихнати лица на bTV ще сподели за първи път в телевизионен ефир как е преминал през най-тежкия период в живота си.

Емоционални изненади, неочаквани срещи и трогателни послания ще напълнят очите на Сашо със сълзи. За липсата на време и отсъствията от вкъщи, но и за голямата любов ще разкаже любимата му Таня, заедно с дъщеря им – малката Катерина.

Нели и Меги ще развълнуват водещия на „Преди обед” и със специално интервю с майка му – обичаната актриса Катерина Евро, която ще разкаже на зрителите как синът й е пораснал и е станал истински мъж.

В студиото ще се появи тъщата на Сашо, която е и една от най-големите му фенки. Друга вълнуваща среща, с която водещите ще изненадат талантливия актьор, е тази с геймърите, които споделят страстта му към компютърните игри.

Какви предизвикателства ще отправят към Сашо най-близките му хора и какви други изненади са му подготвили водещите, зрителите на bTV ще научат в „Търси се“ тази неделя, от 11:00 часа.

Последни

Реклама