Реклама

Дъщеричката на Дони – Лилия, ще има първа телевизионна изява в ток шоуто "Търси се..." тази неделя – 22 март. Тя ще даде първото си интервю пред Нели и Меги и ще бъде голямата изненада в предаването, която тази седмица е посветено на дони. "Той ми купува много подаръци. Играем, най-често се борим. Много го обичам", ще сподели малката Лили и ще посвети на баща си една песен. Лили прилича и на двамата си родители, но най-интересното и забележително в нея са очите – едното е синьо, а другото пъстрокафяво.

"Посвещавам всяка свободна минута на нея и на никой друг. Единственото ми притеснение е, че, ако реши да се занимава с изкуство, винаги ще я сравняват с мен и Нети", признава Дони.

Нети ще го опише като баща, който изключително много помага в отглеждането на дъщеря им. "Въпреки че толкова години сме заедно, аз трудно разбирам кога му е тежко. Всичко гледа да прикрие с чувството си за хумор", споделя и Нети. Тя ще предизвика своя любим да рецитира стихотворението, което е посветил на себе си още като дете – "Ода за Векилов".

Меги и Нели ще срещнат Дони с любимите му приятели – Иван Лечев и Кирил Маричков от "Фондацията" и актьора и режисьор Ивайло Христов, който е най-близкия приятел на певеца. Мая Бежанска пък ще разкаже за уникалните им преживявания по време на пътуванията им до Тибет. "По време на едно от тези пътешествия ние се скарахме и една година не си говорихме. После аз го потърсих, за да му се извиня, защото много ми липсваше", признава Мая. Тя ще предизвика Дони да покаже тибетския танц, който сам си измислил по време на едно от пътешествиета до Тибет.

Последни

Реклама