Реклама

Един от най-големите гласове на България - Васил Найденов, ще бъде гост тази неделя в ток шоуто "Търси се". Каква е цената да си толкова обичан, каква е отговорността да си толкова "голям" и какво от личния му свят е останало съхранено – отговори на тези въпроси певецът ще даде в предаването.

Меги и Нели ще го срещнат първо с най-близките му приятели от музикалните среди – Богдана Карадочева и съпруга й Стефан Димитров, които ще споделят кои са трудните периоди в живота на Васко и кога най-много се притесняват за него. "Страхувам се най-много когато пътуват с Ивайло, защото винаги закъсняват и винаги карат много бързо. Той имаше тежък период, свързан със здравето му, но, слава Богу, мина през него и всичко е наред", разказва Богдана Карадочева. Певецът ще признае, че най-трудно му е било когато разбрал, че след толкова години на сцената няма нито един ден трудов стаж. "Тогава се затворих, пуснах брада и не се срещах с никого", спомня си той.

В "Търси се" Васил Найденов ще открехне вратата и на своя личен живот, за който рядко говори. Най-голямата му болка в момента е, че наскоро той губи най-близкия си човек, останал от неговото семейство – сестрата на майка му, която поема грижите за него от момента, в който тя си отива до ден днешен. "Вече нямам живи роднини. Тя почина внезапно и това беше шок за мен, защото беше като моя майка, а когато ми съобщиха новината, бях на участие", признава певецът.

Меги и Нели обаче ще го срещнат с първия му братовчед Румен, син на починалата му леля. Той ще го върне към спомените от детството, образа на майка му и ще сподели, че се притеснява за здравето му, защото "той никога не си почива".

За 30-годишното си приятелство с певеца ще говори и неговият мениджър Ивайло Манолов, с който са заедно през всичките тези години, споделят и хубавите, и тъжните неща в живота. За странностите в характера, на какво се гради силата на връзката им и трудностите, през които са минали – зрителите ще разберат, ако останат с "Търси се" тази неделя.

Последни

Реклама