на живо

Бижутера се завърна в Левски за финала (СНИМКИ)

Прохазка е възстановен, започва като титуляр срещу Черно море

Нов футболист се включи в последната тренировка на Левски преди утрешния финал за Купата на България срещу Черно море. Това е бившият играч на "сините" Христо Йовов, който се появи на терена на ст. "Лазур" заедно с първия отбор. Присъствието на "Бижутера" със сигурност има за цел да повиши настроението сред футболистите, имайки предвид постоянните шеги и закачки, които произвежда любимецът на "синята" публика. 

Заниманието, в което се включиха всички футболисти на Левски, изгледаха и директорите Иво Тонев и Георги Иванов. 

Единственият играч, чието състояние не бе ясно до момента - Роман Прохазка, вече се чувства по-добре и ще попадне в титулярния състав за финала. Георги Сърмов също тренира, но ще отпадне от групата на Стойчо Стоев.

Футболистите на "сините" изглеждат уверени и спокойни преди решителния мач за близкото, а защо не и далечно, бъдеще на Левски. 

В същото време от ръководството на Черно море обявиха, че връщат 600 от предоставените им билети. Местата са в Сектор А, а утре свободните пропуски ще бъдат пуснати в продажба на касите на ст. "Лазур". Напълно възможно е те да бъдат изкупени като топъл хляб от феновете на Левски, много от които не успяха навреме да се сдобият с пропуски за срещата, поради огромния интерес. Очаква се "сините" запалянковци да са повече от 11 хил. по трибуните на съоръжението. Интересно е обаче дали по този начин в един сектор няма да попаднат привърженици на Левски и Черно море, което със сигурност ще доведе до проблеми и евентуални инциденти.