.
Вход / Регистрация
Близо 900 000 зрители на bTV Action станаха съпричастни към каузата на Димитър Бербатов
По време на спортното събитие едни от най-големите световни футболни звезди застанаха пред камерите на  bTV Media Group
 • 20:00 Запознай се с нашите
 • 18:30 Стъпка по стъпка
  20:30 Наистина любов
  22:30 Модерно семейство
 • 17:15 Властелинът на пръстените: Завръщането на краля
  21:00 Бодигард
 • 18:45 Шут в г*за
  21:00 bTV Новините – централна емисия
  21:45 bTV Репортерите
 • 20:00 COOL...T
  21:00 Милост
  22:30 Друговремец
 • 19:00 ПРЯКО: Италия, Серия А: Аталанта - Рома
  21:00 Жилет световен спорт
  21:45 ПРЯКО: Италия, Серия А: Интер - Фиорентина
 • 20:00 Домашен арест
  21:40 Истински истории
  22:30 Бригада нов дом
  23:20 bTV Новините
1
Гласувай
 • :(
 • :|
 • :)

Над половин милион зрители са проследили благотворителния мач All Stars, организиран от фондация „Димитър Бербатов” на 14 юни и излъчен по bTV Action. По данни на ГАРБ пикът на зрителския интерес е бил в 21:57 ч., когато последните минути на футболното зрелище са приковали интереса на близо 900 000 зрители (873 000). При мъжката аудитория (18-49 г.) мачът отчита аудиторен дял от 33,2%, което е 3,4 пъти повече от Нова ТВ, а сред активните зрители на възраст 18-49 г. събитието постига дял 25.3% - 2.1 пъти повече от Нова ТВ. 

All Stars

Резултатите, които постигат специалното студио и излъченият на живо благотворителен двубой, отреждат на bTV Action заслуженото второ място сред най-гледаните канали в сряда вечер. Не случайно bTV Action се налага и като предпочитания от футболните звезди канал, където, за удоволствие на зрителите, се реализират някои от най-значимите спортни прояви у нас, сред които бенефисът на Христо Стоичков, а от вчера и грандиозното футболно шоу на Димитър Бербатов и Луиш Фиго - All Stars 2017. 

Преди старта на шоуто зрителите чуха за първи път официално химна на фондация „Димитър Бербатов”, изпълнена от деца стипендианти. Сред тях бяха победителят в 4-ти сезон на „Гласът на България” – Радко Петко,в и полуфиналистът от отбора на Камелия – Иван Иванов. В паузата на All Stars 2017 зрителите станаха съпричастни на обявяването и връчването на наградите на фондация „Бербатов“, които се дават на деца в три категории – изкуство, наука и спорт. 

Технология от ново поколение бе използвана в ефира на bTV Action по време на директното излъчване. За първи път в България по време на спортно събитие, на живо от терена на националния стадион „Васил Левски”, зрителите получиха цялата информация за играчите и съставите на двата тима чрез т.нар. аугментирана (добавена) реалност – триизмерни елементи, които „оживяват” и свързват реалния и виртуалния свят. Иновативното представяне на двата отбора е поредната стъпка в технологичното развитие на bTV Media Group. За първи път у нас подобна технология бе използвана при реализирането на изнесеното пред НДК изборно студио „Парламент 44”. 

Двубоят между двата тима бe излъчен с над 20 високотехнологични камери и дрон, контролирани от две подвижни станции. Екип от над 100 човека работи по подготовката за срещата, за да може зрителите да се насладят на зрелището. Близо 40 000 души на националния стадион „Васил Левски“ се насладиха на головото шоу между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго, завършило наравно (3:3), където истинският победител са талантливите деца от фондацията на Бербатов. По време на емоционалния спектакъл зрителите на bTV Action видяха интервюта с едни от най-големите звезди на световния футбол – Авраам Грант, Роби Кийн, Мичел Салгадо, Шимао Саброса, Райън Гигс, Мартин Йол, Гари Невил, Неманя Видич, Роби Кийн, Фил Невил,  Пол Скоулс, Патрис Евра, както и с българските легенди Христо Стоичков, Стилиян Петров, Красимир Бълаков.

Специално
Коментари
 • Най-старите отгоре
 • Най-новите отгоре
Вашият коментар: