.
Вход / Регистрация
Талантливи деца получиха стипендии в проекта на bTV Media Group и "Фондацията" – "Талантът обича всяко дете"
Стипендиите осигуряват обучение за деца между 8 и 16 години с изявени таланти в пет различни направления в "Юнити Академия" - София
 • 21:00 Фермата
  22:30 Шоуто на Слави
 • 20:00 Новите съседи
  21:30 Проби и грешки
  22:00 Изгубеняци
  22:30 Двама бащи, двама синове
 • 21:00 Американски пай: Отново заедно
 • 21:00 Студио „Шампионска лига“
  21:45 Борусия Дортмунд – Реал Мадрид
 • 21:00 Част от мен
  22:30 Сега и завинаги
 • 21:00 Студио УЕФА Шампионска Лига
  21:45 ПРЯКО: УЕФА Шампионска Лига: Манчестър Сити - Шахтьор
 • 20:50 Фамилията
  21:40 Истински истории
  22:30 Шоуто на Слави
0
Гласувай
 • :(
 • :|
 • :)

27 деца на възраст между 8 и 16 години получиха стипендии за обучение и развитие на таланта в рамките на съвместния проект на bTV Media Group и фондация „Фондацията“ - „Талантът обича всяко дете“. Имената на победителите бяха обявени в 11:00 ч. днес по време на официална церемония по награждаването на камерната сцена на Младежки театър „Николай Бинев“ в София. Финалистите бяха избрани сред стотици талантливи деца, които се записаха за участие в проекта. Те бяха отличени на база постиженията им в конкурсите по „Роботика”, „Инженерство и архитектура”, „Изобразително изкуство”, „Театър” и „Творческо писане”, които се проведоха в „Юнити Академия” - София. В рамките на проекта децата имаха възможност да демонстрират своите разностранни таланти пред жури от утвърдени професионалисти и популярни лица от ефира на bTV, сред които и чаровните водещи на „Като на кино” - Стаси Кара, и на „Auto Motor Show” – Яна Кузова.

Децата - участници в конкурса „Талантът обича всяко дете“, затрудниха изключително много членовете на журито при определянето на финалистите, с високите си резултати във всяка една категория. Отчитайки отличното им представяне, „Юнити Академия“ предостави допълнителни частични стипендии за всички участници, които преминаха успешно изпитанията в конкурса.

„Талантът обича всяко дете“ се реализира за трета поредна година, като стипендиите са осигурени с финансовата подкрепа на bTV Media Group. През 2015 г. медийната група отново подкрепи проекта, а финансирането за учебната година беше осигурено чрез дарение на част от средствата по реализацията на най-големия формат за развитие на таланти „България търси талант”.

От създаването си през 2000 г., политиката на bTV е да проявява ангажираност и да подкрепя значими социални каузи. В продължение на мисията си да бъде двигател за преодоляване на редица обществени проблеми, част от които свързани с българските деца, на 26 ноември bTV ще излъчи благотворителен концерт-телетон, който ще бъде кулминацията на съвместната кампания „bTV и УНИЦЕФ: Заедно за всяко дете“. Целта на най-голямата телевизия в България е всяка значима кауза да получи максимално широка гласност и подкрепата на милионите зрители, слушатели и интернет потребители.

Освен bTV, партньор на програмата „Талантът обича всяко дете“ е и центърът за неформално обучение по изящно и театрално изкуство, творческо писане, наука, роботика, инженерство и архитектура за деца и възрастни - „Юнити Академия“ в град София. Тя ще осигури обединяващо пространство за обучение на спечелилите стипендия и всички, които искат да развиват способностите си и да откриват още свои потенциали. Обучението в Академията е базирано на най-новите подходи в преподаването на деца, като предоставя среда, която насърчава игровите модели, отворената комуникация, възможностите за преживяване, експериментиране, взаимообучение, взаимопомощ, групово творчество и креативност.

Коментари
 • Най-старите отгоре
 • Най-новите отгоре
Вашият коментар: