.
Вход / Регистрация
В третия сезон на „Секс по руски” всички съдби се обръщат на 180 градуса
Новите епизоди на руския сериал могат да се гледат единствено на Voyo.bg
 • 21:00 Фермата
  22:30 Шоуто на Слави
 • 20:00 Новите съседи
  21:30 Проби и грешки
  22:00 Изгубеняци
  22:30 Двама бащи, двама синове
 • 21:00 Американски пай: Отново заедно
 • 21:00 Студио „Шампионска лига“
  21:45 Борусия Дортмунд – Реал Мадрид
 • 21:00 Част от мен
  22:30 Сега и завинаги
 • 21:00 Студио УЕФА Шампионска Лига
  21:45 ПРЯКО: УЕФА Шампионска Лига: Манчестър Сити - Шахтьор
 • 20:50 Фамилията
  21:40 Истински истории
  22:30 Шоуто на Слави
0
Гласувай
 • :(
 • :|
 • :)

Нови, още по-скандални и абсурдни епизоди на „Секс по руски" предлага Voyo.bg на своите зрители в месеца на влюбените.

След успеха на първите два сезона, и третият ще бъде не по-малко интересен и вълнуващ. Облаците са сгъстяват, проблемите се усложняват. Премиерните епизоди пресъздават осем дни от живота на познатите вече персонажи, чиито живот се променя на 180 градуса.

Кой би си помислил, че съдбата може да подготви такава изненада? Кой би повярвал, че накрая героите ще се озоват на дъното и по всевъзможни начини ще се опитат да си върнат зоната на комфорта, за да заживеят предишния сладък живот. Всеки е изправен пред това да вземе собствено решение.

И докато в предишните сезони всички персонажи са имали пари и влияние, и в преследването на собствените си цели са били готови на всичко – дори на предателство, сега те страдат от лошите последствия на действията си.

Всеки се намира в състояние на дълбока печал и болка от предателствата на любимите им хора. Някои от нерешителност са загубили всичко, а други преживяват с мъка нечия измяна. Защото, в крайна сметка, парите и любовта променят хората, и ги карат да правят странни неща.

За да решат проблемите си и да си върнат загубените семейства и доходи, героите трябва да изберат свои съюзници и да открият кой им е враг. Добрата новина е, че всички предатели и интриги ще бъдат разкрити...

„Това е история за любовта във време, в което не е прието да се говори за нея. А когато е прието, се обсъжда от гледна точка на секса”, обобщават създателите на „Секс по руски”.

Трети сезон на „Секс по руски”
Снимка: VOYO.BG

Историята

Животът на няколко успешни московчани се променя рязко след среща с Александра – самотна майка, която се издържа от работата като танцьорка в нощен клуб.

Сега животът на Марк е различен – той е помъдрял. Лера се е кротнала и не е вече истеричната жена, както началото. Игор трябва да направи нещо за загубения си бизнес, не му се иска да остане лишен от препитание.

Въпреки многото си проблеми, Саша се връща в родния Перм, но отново ще се опита да промени живота на всички главни герои. Дано да е за добро.

Лера смирява гордостта си, става по-сговорчива и спира да постъпва глупаво и импулсивно, както е правила по-рано. Може би Марк отново ще стане нормален. Постепенно, всеки персонаж започва да си връща загубените ценности и скоро отново ще заживее щастливо, но преди това предстоят някои драматични събития и предателства.

Вадик и Лера се борят с безпаричието и напрежението в работата. Иска им се да спестяват пари за бъдещото си семейство. Двамата отново започват да се карат, но приятелите им ги сдобряват. Лера се опитва да подобри отношенията си с чичо Толя. Марк изобщо не знае как да постъпи с приятелката и началника си. Неговата сексуална ориентация си остава загадка.

Конфликтът на Вадим и Наталия с любопитните им съседи продължава, а Володя и София са решили да отидат при Вадим, за да се разберат веднъж завинаги. Разбира се, това е трудна задача, макар че София искрено се опитва да помогне на Вадим. Тя се решава на отчаяна постъпка, когато разбира, че има опасност за живота му. Вова пък е решил да направи неочаквано за себе си и другите признание, какво ли ще сподели?

Коментари
 • Най-старите отгоре
 • Най-новите отгоре
Вашият коментар: