Реклама

Всички знаем, че харесваш София, заради страхотния нощен живот, който столицата предлага, но ще те разберем, ако градът вече е започнал да ти отеснява по малките часове на денонощието. Ако е така – виж най-горещите партита в радиус 1000 километра от София.

Кога: 6 декември

Кой: Nicole Moudaber
Warm-up:
Къде: Club Kristal (Букурещ, Румъния)
Британската техно кралица от нигерийски произход Nicole Moudaber е отдадена изцяло на музиката, която прави. Никол винаги изненадва с разнообразие от техники и стилове, които умело ще миксира в 5-часов сет.„Диджейството за мен е нещо повече от занимание. То ме пренася в друг свят, където музиката ме пречиства и ми дава свободата да бъда такава, каквато съм – дете на Вселената“, споделя любимката на все повече българи. Доказателство за това са всеки един от десетте трака от албума на Nicole “Believe”, който излезе на пазара през май тази година. Направен в колаборация с Adam Bayer, екзотичната нигерийка признава, че свободата на духа и въображението в албума се отразяват в преливането на техно, хаус, дийп хаус и тек хаус ритми.

Кога: 6 декември

Кой: Sander Baan, Mattia Lapucci
Warm-up: Garo, Tony Boogs
Къде: EW Studio [бившото 414 Studio] (София, България)
Sander Baan е роден в Холандия, но израства като диджей в легендарния берлински клуб
Club der Visionäre. Известен е с убийствено продължителните сетове, които могат да уморят и най-върлия клъбър, в които съчетава умело секси хаус и техно.

Кога: 7 декември

Кой: Gorillaz Soundsystem
Warm-up:
Къде: Sofia Live Club (София, България)
Gorillaz Soundsystem DJ Set е най-новият проект на формацията. В неговата основа стои Реми Кабака-младши, син на легендарния барабанист и перкусионист Реми Кабака, свирил с банди като The Rolling Stones, Пол Маккартни и др. Реми Кабака (Remi Kabaka), известен още като анимирания барабанист Russell Hobbs в състава на Gorillaz, ще се изяви като диджей със специално саундсистем шоу.