Реклама

Всички знаем, че харесваш София, заради страхотния нощен живот, който столицата предлага, но ще те разберем, ако градът вече е започнал да ти отеснява по малките часове на денонощието. Ако е така – виж най-горещите партита в радиус 1000 километра от София.

Кога: 21 ноември

Кой: Tosca (live)
Warm-up: Robert Gallagher, Cath Coffey
Къде: Sofia Live Club (София, България)
Пионерите на австрийския електронен саунд – Ричард Дрофмайстер и Руберт Хубер, ще представят на живо в София проекта си Tosca. Електронното дуо пристига у нас заедно с вокалистите Робърт Галахър и Кат Кофи. Tosca е дъб, трип хоп, даунтемпо, амбиент и всичко останало, с което Дофмайстер и Хубер прославят виенския електронен звук в световен мащаб през последните 20 години.


 

 

Кога: 22 ноември

 

Кой: Butch
Warm-up:
Къде: The Tube (Белград, Сърбия)
Butch се пали по музиката на много ранна детска възраст, благодарение на диско групата на баща си. Сега диджеят е бенчмарк за оригинален саунд зад Океана, като се подвизава най-често в Лос Анджелис.

 

Кога: 23 ноември

 

Кой: Sven Vath
Warm-up: Martinez, Alejandro Mosso (live)
Къде: Зала Фестивална (София, България)
В рамките на немската техно сцена, Sven Vath се слави като един от главните пионери и новатори. Днес той е един от най-популярните диджеи и често избран от читателите на списания като Groove Raveline за един от най-добрите DJ. Тази известност му носи прозвището "Papa Väth". През 2000 г. създава собствена звукозаписна компания Cocoon Recordings.

 

Кой: Legowelt (live)
Warm-up: Le Chocolat Noir, Schwabe
Къде: KC Grad (Белград, Сърбия)
Legowelt (или Danny Wolfers) е холандски електронен музикант, който описва музикалния си стил като „хибридна форма от slam jack комбиниран с Чикаго дийп хаус, романтичен гето технофънк и EuroHorror саундтрак".