.

Принос за развитието на образованието и лидерството

Хората са най-ценният актив на bTV. За телевизията е особено важно да привлича, задържа и развива млади таланти, като им предоставя вълнуващи условия за работа и възможности за усъвършенстване и развитие.

В bTV се провеждат множество стажантски програми, с цел стимулиране развитието на младите хора в България. Често стажантите стават част от екипа на bTV след приключване на програмата.

bTV участва в програми за обмен на информация с най-големите български университети, така че студентите да бъдат наясно с възможностите за кариера, които се предлагат от телевизията. bTV ежегодно подкрепя и инициативи на неправителствени организации, подпомагащи професионалното развитие на младите хора у нас.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта