Bet365 е сред номинираните за най-добър оператор в EiGE Awards 2023

Наградите EiGE са показател за престижа и разпознаваемостта в една индустрия, която се развива с много бурни темпове в последните години

Реклама

Наградите EiGE са показател за престижа и разпознаваемостта в една индустрия, която се развива с много бурни темпове в последните години - включително в България. Хазартния бранш търпи своя ренесанс благодарение на новите технологии, по-подробните регулаторни рамки и взаимодействието с институциите. Тази година bet365 е една от компаниите, номинирани на тези награди, които ще направят дебюта си на Европейския гейминг конгрес във Варшава. На 31 октомври предстои да видим платформа, която обединява лидерите в индустрията за залозите, иноватори, инфлуенсъри, лаборатории за тестове и платежни доставчици.

За да добиете представа, ще разгледаме част категории, в които ще се отличат победители:

  • Най-добър iGaming оператор през 2023 г. - това е общата категория за платформите, които предоставят достъп до залози.
  • Най-добър разработчик на игри - софтуерът, който се предоставя на потребителите, се разработва от множество компании. Всяка от тях със свой почерк и подход.
  • Най-добър iGaming доставчик - тук ще се разглеждат компаниите, като доставчик на целите си портфолиа от игри. Тук не говорим само за разработката, а за маркетинга, последващата поддръжка и репутацията им.
  • Най-добра изгряваща компания за iGaming - на този постоянно развиващ се пазар, постоянно се появяват нови играчи, които дават големи заявки.
  • Най-добра тестова лаборатория - всеки един софтуер минава през щателно тестване, преди да стане публично достъпен на различните платформи. Може да се запознаете как БИМ провежда различните тестове на софтуерните платформи в България.
  • Най-добър доставчик на мобилни игри - все повече хора получават достъп до интернет като цяло, през малкия екран. При геймингът онлайн, във всичките му форми, тази тенденция важи с пълна сила.
  • Най-добър платежен доставчик - може би най-ключовият елемент от цялата верига между разработчиците и крайния потребител. Тук сигурността е най-важното и само най-добрите имат място на пазара.
  • Най-добра клиентска поддръжка - друг много важен елемент, от който зависи лицето на компанията и защитата на интереса на всички потребители.
  • Най-добра програма за отговорно залагане - индустрията днес е длъжна да спазват много стриктни и детайлни законови рамки в интерес на крайния потребител. Платформите са в много здравословна конкуренция за това кой ще приложи по най-добър начин регулациите, включително използвайки модерните технологии

Ще бъдат раздадени награди и в още други категории, по отношение на маркетинг, връзките с обществеността, конкретно за техническите иновации и прочие. Разглежда се всеки един аспект от този бранш, за да се начертаят следващите стъпки в развитието му, регулациите и цялостното потребителско изживяване.

На събитието ще се проведат и много важни беседи - не само за онлайн гейминг бранша, но и генерално.

Една от презентациите в EiGE ще засегне все по-належащия въпрос с блокчейн и финансовите технологии. Той ще бъде обвързан в контекста на все по-актуалния и развиващ се изкуствен интелект.

Определено се намираме в епоха, в която технологиите с потенциал за революция се появяват с по-голяма честота от всякога до сега. Всяка от тях, обещаваща да промени основата на все по-взаимосвързания свят, в който живеем.

В тази триада от технологии, всеки клон обещава революция сам по себе си, но всъщност има и много силна синергия помежду им. От една страна блокчейн позволява изграждането на децентрализирана и прозрачна инфраструктура. Върху нея могат да бъдат изградени множество финансови иновации, които на практика ще засегнат всеки един човек. Когато добавим когнитивния потенциал на изкуственият интелект.

Преплитането между тези технологии ще доведе до появата на решения, нямащи аналог в настоящето. От по-сигурни транзакции до персонализирано банкиране и интелигентна автоматизация. Един от технологичните лидери, които ще говорят по темата на събитието, е българин - Никола Чакъров.

Друг панел преди наградите ще се отнася до киберсигурността, отговорното залагане и връзката на изкуствения интелект и машинното обучение с тях.

Благодарение на този комплект от технологии може да се осигури много по сигурна, етична и устойчива среда. Това са на практика четирите колони в нейната основа. От една страна ще разберем какво е бъдещето на опазването на чувствителна информация и защитата на цялата индустрия от злонамерени заплахи. От друга страна, отговорното залагане е моралният компас и отговаря за наличието на феърплей, здравословна среда и предотвратяването на вредите, които са свързани с дейността.

Изкуственият интелект е силата зад иновациите, които използват информация, за да оптимизират всички процеси, да предвиждат тенденции и потенциални рискове. Машинното обучени е надзорът, който се бори срещу финансовите престъпления, осигурява гаранция, че финансовите трансакции са легитимни и съхранява икономическия интегритет на всички участници.

Може да се каже, че на 31 октомври във Варшава ще се постави основата на една бъдеща екосистема, която е не само отговорна и сигурна в техническо отношение. Тя ще е още по-етична и отговорна към хората и околната среда.

Интегрирането на всички споменати технологии и процеси, заедно с отличаването на факторите и компаниите, работещи в тази посока, ще бъде даден отговор на всички модерни предизвикателства и възможности за развитие. Със сигурност всяка една индустрия и сфера от обществения живот се нуждае от подобни събития. Те са един барометър, който позволява на всички заинтересовани, вътре и вън от процесите, да си сверят часовниците какво се случва. И най-вече как се отразява на всичко останало в сложния свят, в който живеем.

  • Платен материал
  • Източник: Internetzalozi.com

.