.

Рекламни тарифи

Цените в тарифата на bTV са образувани на база задълбочени изследвания на типа и размера на аудиторията във всеки един отрязък на деня, така че да се повиши ефективността на рекламодателите.

Тарифата за всички канали на bMG се променя ежемесечно с едноседмично предизвестие и се счита за официална от момента на публикуването й в уеб-сайта на телевизията. Своевременно bTV уведомява чрез електронна поща клиентите и агенциите за настъпилата промяна.

Тарифа за реклама в bTV, валидна от 1 септември 2017

Rate Card bTV, valid from Sep 1 2017

Тарифа за реклама в bTV, валидна от 1 август 2017

Rate Card bTV, valid from Aug 1 2017

Тарифа на бТВ Медиа Груп за изготвяне и предоставяне на копие от запис от предаване от телевизионна програма на бТВ Медиа Груп

Тарифа за изработка на платен репортаж в ТВ каналите на БТВ медиа груп, валидна от 01 януари 2013 г.

Тарифа за реклама в спортните първенства, Сезон 2016 – 2017

Sport Events Rate Card in bMG TV Channels, Season 2016-2017

 

 

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта