.
Вход / Регистрация
 • 21:00 Фермата
  22:30 Шоуто на Слави
 • 22:00 Проби и грешки
  22:30 Двама бащи, двама синове
 • 21:00 Снежанка и ловецът
 • 21:00 Част от мен
  22:30 Сега и завинаги
 • 21:40 Истински истории
  22:30 Шоуто на Слави

Зрителите на bTV ще се запознаят със съдбата на героите в предвоенна Европа. Историята започва в навечерието на Втората световна война и проследява живота на едно богато италианско семейство.

Клаудия е дъщеря на Едуардо Кастели – преуспял индустриалец. Тя се влюбва в Джани Казираги, който е син на обикновен работник. Фактът, че Джани е беден, не позволява връзката им да се развие, а бащата на Клаудия изпраща момчето в казарма, от където Джани ще замине директно на фронта.

Бомбардировка почти унищожава семейната фабрика на Кастели. Те са на път да загубят всичко, когато се появява Серджо Валенти - богат благородник, който спасява семейството от банкрут. Клаудия е принудена от баща си да се омъжи за Серджо...

Актьори

Ана Вале в ролята на Клаудия Кастели ин ВалентиКлаудия е упорита, чувствителна и много романтична млада жена. Тя страстно обича Джани Касираги, но вярва, че е най-вече отговорна към своето семейство. Затова предава своята голяма любов и се омъжва за Серджо Валенти, богат и влиятелен благородник, който спасява семейния бизнес от банкрут. Двамата имат дъщеря, Ема.

Паоло Сеганти в ролята на Джани КазирагиДжани нахлува в живота на Клаудия и Серджо и внася смут, за да получи обратно ...

От Видео архив