.
Вход / Регистрация
 • 21:00 Фермата
  22:30 Шоуто на Слави
 • 22:00 Проби и грешки
  22:30 Двама бащи, двама синове
 • 21:00 Снежанка и ловецът
 • 21:00 Част от мен
  22:30 Сега и завинаги
 • 21:40 Истински истории
  22:30 Шоуто на Слави

Секс, пари и потайност в премиерния за България американски сериал „Специални клиенти” – целият сезон 1 е вече достъпен за гледане ексклузивно на voyo.bg; гледайте нов епизод от сезон 2 всеки петък!

 

Скандални и шокиращи тайни се разкриват в премиерния за България сериал „Специални клиенти”, ексклузивно само на Voyo.bg. В летните горещини видео платформата носи една още по-гореща история за обикновена домакиня, която умело крие тъмната си страна. Целият сезон 1 е вече достъпен за гледане тук, а потребителите на VOYO могат да гледат нов епизод от сезон 2 всеки петък тук.

Райли Паркс (Дженифър Лав Хюит) е самотна майка на две деца и издържа семейството си като масажистка в СПА център. Скоро обаче тя разбира, за „екстрите”, които закачливите й колежки предлагат на своите клиенти, а не след дълго и тя започва да обслужва този списък от „специални клиенти”.

Връзката между нея и мъжете, които я посещават, е меко казано странна. Райли изпълнява похотливите им фантазии, а след това ги окуражава да й разказват за проблемите си. Допълнителният кеш осигурява необходимото за отглеждане на две деца, а бизнесът й изглежда е основан на своеобразна взаимопомощ. Тя обаче го пази в тайна от близките ...

Избрани

От Видео архив