Хроника от света на шоубизнеса (07.07.2018)

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg

Хроника от света на шоубизнеса (07.07.2018)

Реклама

Седмицата, в която списание "Ролинг стоун" публикува класация на 100-те най-добри песни на XXI век, според която на първо място е "Crazy in love" на Бионсе и Джей Зи, а с историческо решение административният съд в София озакони първата гей двойка у нас!

Съдът даде право на французойка и австралийка, сключили брак във Франция, да живеят като законно семейство в България.  

А през седмицата секссимволът на 80-те Ванеса Паради се омъжи за писателя и режисьор Самюел Беншетри. Виждате, певицата е в рокля с волани в кремав цвят, а на церемонията имало петнадесетина гости, сред които и 19-годишната дъщеря на Паради от връзката й с Джони Деп - Лили-Роуз. Точно Лили-Роуз явно няма проблем да позира гола. След като преди по-малко от година госпожица Деп засне гола фотосесия, сега тя отново се съблече, но този път за руското издание на Vogue.

Към Португалия, където Мадона си докара негодуванието на местни политици, защото взела под наем терен близо до имението си в Лисабон. Звездата поискала от кметството да й даде терена, за да има къде да паркира 15 автомобила. Това, разбира се, предизвика редица протести и накара властите да дадат обяснение.

В Испания пък 26-годишната Анхела Понсе стана първата трансджендър жена, която ще се бори за титлата "Мис Вселена", след като надви 22 конкурентки. Това се случва за първи път в историята на състезанието за красота. Анхела ще замине за Филипините, за да влезе в битка с красавици от цял свят.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg