.

За предаването

"Нека говорят" се излъчва всяка неделя от 16.00 ч. Предаването се реализира в студийния комплекс на bTV в НДК. Изпълнителен продуцент е Dream Team Productions. Запазена марка на предаването е "Пожелахте да говори". Това е най-емоционалният акцент - популярни личности разказват за пътя към успеха, за философията на живота и отговарят на зрителски въпроси.

Останалите рубрики в предаването са "Гражданинът Колев”, „Истории от Република България“, „Забравените шампиони“, "Изчезващите села на България", "Хладнокръвно" и "Честна дума".

"Нека говорят" e предаването в неделния следобед, което ви среща с най-обичаните и успешни българи и се наложи като мястото за емоционалните срещи в ефир, ексклузивните събеседници и историите на обикновени хора с необикновена съдба.

"Нека говорят" е третият голям телевизионен проект на Dream Team Productions съвместно с bTV.


За контакти: neka@btv.bg и  Фейсбук страницата на предаването >>>

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта