Миодраг Йешич коментира "Лудогорец" – "Ливърпул" в студиото на bTV Action на 26 ноември

Специалното студио за мача е с водещ Крум Савов и започва в 21ч.

Реклама

Предстоят поредните интересните събития около участието на "Лудогорец" и останалите отбори ог група "В" в УЕФА Шампионска лига, на които каналите от bTV Media Group ще направят съпричастни всички футболни фенове у нас.

Футболният маратон ще започне по bTV Action във вторник - 25 ноември, с двубоя между ЦСКА Москва и Рома, който е с начален час 19:00ч. След края на срещата и преди втория мач за вечерта между Манчестър Сити и Байерн Мюнхен (от 21:45 часа), bTV Action ще излъчи студио УЕФА Шампионска лига с водещ Йордан Георгиев, а сред неговите специални гости ще бъде звездата на българския футбол Цанко Цветанов.

На 25 ноември bTV Media Group ще даде възможност на феновете да се докоснат и до още 3 срещи от Шампионска лига. От 21:45 часа RING.BG ще излъчи Апоел – Барселона, а voyo.bg ще предава още ПСЖ – Аякс и Шалке – Челси. По традиция феновете на Champions TV могат да гледат програмата на сайта btvnovinite.bg.       

В деня на двубоя с най-голяма важност за България, каналите на bTV Media Group ще излъчат пет срещи от Шампионска лига. На 26 ноември от 19:00 часа един срещу друг ще се изправят Зенит - Бенфика по bTV Action. След края на тази среща и преди втората битка на Лудогорец с Ливърпул, от 21:00 часа bTV Action ще излъчи специалното студио УЕФА Шампионска лига. Водещ е Крум Савов, а негов гост ще бъде последният треньор, побеждавал на Анфийлд с български отбор – Миодраг Йешич. Зрителите, които следят събитията и чрез Champions TV, могат да гледат програмата на сайта btvnovinite.bg.

Мачът между Базел и Реал Мадрид ще се излъчи от 21:45 часа по спортния канал RING.BG. Със същия начален час са двубоите Байер Леверкузен - Монако и Арсенал – Борусия Дортмунд, които могат да бъдат проследени на VOYO.BG.

Ден след "големия двубой", каналите на bTV Media Group ще проследят и срещите от УЕФА Лига Европа: Динамо Москва – Панатинайкос от 18:00 часа (bTV Action), Волфсбург - Евертън от 20:00 часа (bTV Action) и Селтик – Залцбург от 22:05 часа (bTV Action).

Последни

Реклама