Последният шести сезон на „Праведен” премиерно от 8 декември по bTV Action

Епизодите стартират на 8 декември от 18:00 часа и ще се излъчват всеки делничен ден

Реклама

През декември bTV Action ще зарадва любителите на високия адреналин с шестия премиерен сезон на сериала "Праведен” (Justified). Епизодите стартират на 8 декември от 18:00 часа и ще се излъчват всеки делничен ден.

Сериалът „Праведен” проследява историята на консервативния маршал Райлън Гивънс, който е преназначен от Маями в родния му беден, провинциален, миньорски  град, намиращ се в източен Кентъки. Гивънс е служител на закона, запазил стила на 19 век, който налага чувството си за справедливост по начин, който го превръща в мишена за престъпниците и причинява противоречия с началниците му. Зад спокойната му осанка се крие един ядосан мъж, израснал в трудни условия в провинциалния Кентъки с баща извън закона, който знае повече за това какъв не желае да бъде, отколкото какъв всъщност е.

В основата на последния шести сезон на "Праведен” ще бъде съпреничеството между Райлан и Бойд, усложнено от предателството на Ава, машинациите на Ейвъри и план той да бъде ограбен от Бойд, Уейн Дъфи и таен негов враг. Бойд успява да изпълни плана, а желанието на Райлан да го хване с помощта на Ава има трагични последици. Работата, животът и бъдещето на Райлан са поставени на карта - така, както не се е случвало никога досега.

Сериалът „Праведен” е високо оценен от критиците, получава четири номинации и една награда Еми през 2010 година, както и престижната награда „Пибоди“, отново през 2010 година. До 2015г. сериалът е бил номиниран и спечелил редица международни награди.

В ролите зрителите на bTV Action ще видят Тимъти Олифънт, Уилиям Рагсдейл, Джоел Картър, Дъг Доу, Уолтън Гогинс, Деймън Хериман и др. Режисьор и продуцент на шестия сезон на „Праведен” е Греъм Йост.

Последни

Реклама