Двойна доза премиери – в понеделник и вторник – през август по bTV Cinema

Реклама

В най-горещия месец bTV Cinema ще предложи на зрителите двойна доза премиери от 21:00 часа. Освен рубриката „Какво ново в понеделник” кино маниаците ще могат да се насладят и на още едно неизлъчвано заглавие всеки вторник.

Премиерите започват с научно-фантастичния екшън „Превъзходство” (Transcendence). Джони Деп и Морган Фрийман ще проверят докъде би могъл да стигне един изкуствено създадено интелект, чиято мощност е по-голяма от сборния интелект на всеки човек в историята на Земята. Ще успее ли д-р Уил Кастър (Джони Деп) да слее съзнанието си заедно със суперкомпютър, способен да промени хода на света? Зрителите ще разберат на 3-ти август, от 21:00 часа по bTV Cinema. Във вторник, 4-ти август, отново от 21:00 ч. градът на ангелите ще бъде застрашен от апокалипсис, способен да го изравни със Земята – с премиерата на „Апокалипсис в Лос Анджелис” (LA Apocalypse).

Напук на августовските горещини „Какво ново в понеделник” на 10 август ще покаже истинско „Ледено бедствие” (Icetastrophe). Камерън Диас обаче отново ще развихри горещите страсти на малкия екран с премиерата на комедията на братя Коен - „Гамбит” (Gambit) във вторники, 11 август от 21:00 часа. Заедно с Колин Фърт тя ще покаже на зрителите идеалния начин за отмъщение към арогантния шеф.

„Казвам се Кхан” (My Name Is Khan) е премиерното заглавие на 17 август от 21.00 часа по bTV Cinema. Кхан e индиец-мюсюлманин, страдащ от синдрома на Аспергер (изразяващ се в слаба социална адаптация). Историята на Кхан представлява трогателна романтична-драма, в която на главния герой ще му се наложи да се бори докрай за любовта си и най-важното – да преодолее собствените си недостатъци, които винаги са се оказвали пречка в живота му.



„Огнено торнадо” (Fire Twister) ще засили лятната жега във вторник, 18 август, за да разкрие
какъв би бил резултатът, ако мистериозно кълбо от светлина се удари в нефтена платформа, разположена върху морската повърхност.

Ораторството е опасно изкуство. Негова жертва ще се окаже отличникът на випуска, осмелил се в речта по случай своето дипломиране да признае любовта си към най-популярното момиче в училище – Бет Купър (Хейдън Пенитиер). Как изричането на 4-те думи „Обичам те, Бет Купър” (I Love You, Beth Cooper) ще промени живота на един млад мъж - зрителите ще разберат в „Какво ново в понеделник” на 24 август от 21:00 часа само по bTV Cinema.

Разрушителната вълна продължава в последната премиера за месеца – на 25 август, от 21:00 часа с научно-фантастичния екшън „Зодиак: Знаци на апокалипсиса” (Zodiac: Signs Of The Apocalypse).

Тагове: @