"Модерно семейство" се завръща по bTV Comedy с премиерен четвърти сезон

Гледайте от 24 март

Реклама

bTV Comedy стартира излъчването на премиерния четвърти сезон на хитовия сериал "Модерно семейство" на 24 март. Поредицата ще се излъчва всеки делник от 14:30ч. с по два епизода.

Кланът Притчет-Дънфи-Тъкър е едно голямо и шантаво модерно семейство, оглавявано от Джей (Ед О’Нийл) - едно пораснало момче, изживяващо кризата на средната възраст и женен за много по-младата от него Глория (София Вергара). Взаимоотношенията му с неговата втора съпруга - жизнена, щура и противопоставяща се на неговите старомодни разбирания, стават все по-интересни, особено след като в началото на четвърти сезон става ясно, че Глория е бременна. Това обстоятелство ще предизвика много промени, особено по отношение на нейния по-голям син Мани (Рико Родригес), който е свикнал вниманието на майка му да бъде изцяло посветено на него.



Порасналата дъщеря на Джей – Клер (Джули Боуен) и нейният съпруг Фил (Тай Бърел) пък преминават през противоположни емоции, когато тяхната най-голяма дъщеря Хейли напуска майчиното гнездо и отива в колеж. Тази нова ситуация дава старт на поредица от събития, тъй като другата им дъщеря - ученолюбивата Алекс, и вятърничавият им син Люк продължават да поддържат обстановката у дома буйна и оживена.   

Неспирна въртележка е и животът на брата на Клер и вече зрял син на Джей Мичъл (Джес Тайлър Фъргюсън), с чийто интимен партньор Камерън (Ерик Стонстрийт), преживяват разочарование с проваления опит да осиновят второ дете, което да бъде другарче на неговата малка дъщеря Лили. Младото семейство ще пренастрои фокуса си, когато взима продължителна ваканция и Камерън възвръща енергията си за работа.

Подробности за четвъртия сезон на "Модерно семейство" ще намерите в секцията Сериали на bTV Comedy>>>