.

Как беше променен животът на семейство от София?

"Бригада нов дом" помага на семейство Кючукови

Коментирай

Коментари

публикувай
  • iris4etoo_93

    В последния епизод родителите в крайна сметка без собствена спалня ли останаха , за да им е удобно на принцесите , защото никъде не видях после да показват спалнята им ? Не е ли малко нечестно родителите да спят на дивана в хола докато госпожичките се ширят в собствени стаи ? . Имах съученичка и в квартирата спеше в една стая заедно с майка си баща си и по - малката си сестра , но никога не се е оплаквала от това . И аз до 9 клас бях с нашите в една стая но не съм се оплаквала - просто у нас бяхме много народ .

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта