.

Как изглеждаше домът на семейство Спасови преди и след намесата на "Бригада нов дом"?

Коментирай

Коментари

публикувай
  • jivota5

    А как да се свържем с предаването?! ???

  • n_mihaleva2003

    Много пъти се разплаквам когато видя лицата на хората получили нов шанс от бригада Нов Дом, но дали е възможно тази бригада и предаването като цяло да направят щастливи стотици души с преустрояването на една сграда- а именно стар краварник в модерен приют по европеиски стандарт. Фондация 'приятели на животните- Бургас се опитва да събере непосилна сума за преустрояването на краварника. При нормалното функциониране на приюта жителите на бургаската околност както и посетителите на града ще се чувстват по спокойни при липсата на гладни и озверели кучета. Такъв прект ще зарадва милиони хора

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта