.

bTV Документите: Следите на парите - Епизод 2 (2 част)

Коментирай

Коментари

публикувай
  • tornado85

    Грозен и тъп филм. Собствениците на "честните" банки са представени като изключително честни и съвестни, докато само "кредитните милионери" са изроди и мошеници. И бебетата, родени тогава, знаеха, че това съвсем не бе така. Парите бяха раздавани с изричното съгласие на шефовете на банките. 50% от невъзвръщаемия кредит беше "таксата", която се връщаше обратно при шефовете на банката, всички от които станаха мултимилионери за няколко месеца. ТОВА БЕШЕ С ТЯХНО СЪГЛАСИЕ! На мен лично ми предлагаха такъв "кредит", като предложението беше лично от един от тия, които показвахте във филма. Вие, Канннна, зрителите за толкова тъпи ли ги имате?

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта