.

Анастасов: В ДПС имаме принцип още от времето на Ахмед Доган: Не си водете роднините в партията, по държавните постове и в общините

Ако Валери Симеонов беше вицепремиер или дори на по-нисък пост в Западна Европа, в нормалните здрави демокрации, отдавна вече сам щеше да си е подал оставката. Това каза в предаването „Лице в лице” по bTV Станислав Анастасов, член на ръководството на ДПС

Ако Валери Симеонов беше вицепремиер или дори на по-нисък пост в Западна Европа, в нормалните здрави демокрации, отдавна вече сам щеше да си е подал оставката. Това каза в предаването „Лице в лице” по bTV Станислав Анастасов, член на ръководството на ДПС.

По-рано днес от движението се обявиха за оставка на кабинета „Борисов 3”, ако Симеонов не бъде отстранен. Партията обвинява вицепремиера в използване на език на омразата и натиск върху медии.

„Въпросът, който ние повдигнахме днес, е дали ГЕРБ желае да се разграничи от тези изяви или най-накрая желаят да останат сами с т. нар. Патриоти, които явно мислят да се изправят срещу всички, само и само да останат на власт”, каза Анастасов.

По думите му с поведението си „на практика Валери Симеонов сам си е подал оставката, просто още не го е осъзнал”.

Коментирай

Коментари

публикувай
  • petkov878

    Bсъщност тоя образ говори истината ,което може би не се случва често. Валери Симеонов не влиза в схеми и обръчи. Tолкова е честен и прям че ги влуди. Явно трябва да спечелиш един куфар мръсни пари за да мечтаеш за чиста съвест и спокоен сън....

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта