.

Антони Тренчев: Нямаме амбиция сдружението ни "Сега" да стане партия

Целта е да се изобличават безобразията на властта, като за пример той даде Столичната община

По никакъв повод нямаме амбиция да ставаме партия. Това каза в предаването „Лице в лице” по bTV бившият депутат Антони Тренчев по повод създаването на новото гражданско сдружение „Сега”.

По думите му целта е да се изобличават безобразията на властта, като за пример той даде Столичната община.

„Общината се управлява по безобразно непрозрачен начин”, смята Тренчев.

Коментирай

Коментари

публикувай
  • rubic

    Женица...Била болна...Не виждам какво общо има полът на Фандъкова, както и това, че беше болна от рак, с това как се управлява общината. Когато човек не може да извади някакви конкретни факти, той потегля из полето на тъпотата и става за смях в ефир. А за "Сдружението партия няма да става" искрено се надявам най-вероятно до година или по до година, когато Тренчев подаде документи за съставяне на нова партия (основана върху сдружението) някой журналист да му посочи това интервю и каква декларация прави тук.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта