.

Божидар Лукарски: Имаме информация, че изборният туризъм тази година е организиран от турската държава

Какви коалиции да очакваме в 44-я парламент и защо бизнесът въстана срещу "София Тех Парк"?

Коментирай

Коментари

публикувай
  • Noexuse

    Уважаема г-жо Ризова, В предаването с участието на г-н Лукарски беше изречена една несопустима и гнусна лъжа. Беше в отговор на Ваш въпрос за екс депутата Павлов. Г-н Лукарски отговори, че въпросният Павлов е "благодетел", защото лекува деца-аутисти без пари. В това няма и 1 грам истина. Лечението на деца с психически проблеми се поема изцяло от здравната каса, независимо колко увредени зъба имат. Здравната каса поема и пълната упойка при лечението. Павлов е само най-груб консуматор на тези пари. Съвсем друг е въпросът, че нито той, нито някой от клиниката му имат и минимална квалификация за работа с деца-аутисти. Поздрави.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта