.

Цвета Караянчева: Г-н Тодоров си понесе отговорността, напусна партията с аргументите, че не иска да хвърля сянка върху ГЕРБ

В коментар за свободата на словото Цвета Караянчева каза, че журналистите трябва да отстояват свободата на словото, а политиците трябва да внимават какво говорят

Със сигналите си БСП търсят омаскаряването, а не реално дали има някакво нарушение. Това каза в предаването „Лице в лице” Цвета Караянчева, зам.-председател на НС и депутат от ГЕРБ.

„Много по-лесно е да го пуснеш по медиите, да започне да се говори за това нещо и да вкараш човека в обяснителен режим. Ако има нарушени обществени поръчки или нещо, което не е законосъобразно, нека да го дадат на институциите, които се занимават с това. Но какво значи това – показват едни схеми, лесно да се възприемат.

Смущава ме това, което се случва дотук и оттук нататък с БСП. Това са едни малки костинбродчета, тук ще избухне, там ще избухне… Тези сигнали защо не ги дават на компетентните органи – защото там трябва да се изкарат доказателства. Когато обаче развееш един документ по медиите, после върви обяснявай брат, сестра или всичко останало".

Коментирай

Коментари

публикувай
  • zhoko7

    не си спомням думата как беше , ама определението мисля , че е "жена с леко поведение"...

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта