.

Явор Нотев: Бойкот или опит за саботиране на работата на КСНС нямаше

„Моментът, в който прекъснахме работа заради липсата на кворум, решението на президента беше обявено пред всички участници. Това се прие без коментари и обструкции вътре в самата зала и категорично съм изненадан, че го наричат провал", допълни още Нотев

„Нека го кажа ясно – бойкот или опит за саботиране на работата на КСНС нямаше”, категоричен е депутатът Явор Нотев, който беше и единственият представител на Обединените патриоти, присъствал на събранието днес.

Той коментира, че пристигането на премиера Бойко Борисов с час и половина закъснение е било „в първия възможен за него момент”.

„Моментът, в който прекъснахме работа заради липсата на кворум, решението на президента беше обявено пред всички участници. Това се прие без коментари и обструкции вътре в самата зала и категорично съм изненадан, че го наричат провал4, допълни още Нотев.

Той определи взетото решение като разумно.

„Антикорупционен закон ще има, макар решението за това да не е в президентството”, допълни още Нотев. По думите му в представените днес законопроекти е имало редица проблеми, но сега ще бъде направен опит да бъдат преодолени.

„Волята за такъв закон е единна. И двата закона предвиждат създаването на орган за борба с корупцията”, допълни още Нотев.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта