.

Какви са проблемите в българската енергетика?

Дискусия по горещите теми в енергетиката с участието на Теменужка Петкова от ГЕРБ, Жельо Бойчев от коалиция "БСП за България", Искрен Веселинов от коалиция "Обединени патриоти - НФСБ, ВМРО и АТАКА" и Илиян Матеев, движение "Воля" на Веселин Марешки

Коментирай

Коментари

публикувай
  • plamen57

    Веселин Марешки: Хората във "Воля" са честни и почтени! Лидерът на партията отрече пред Bulgaria ON AIR обвиненията, че водачи на листи са управители на аптечния му бизнес. Уважаеми т-н Марешки, „ поздравявам” Ви за избора на Илиян Матеев. Да беше си платил поне такса вход.

  • plamen57

    Илиян Матеев, движение "Воля" на Веселин Марешки в предаването: „Какви са проблемите в българската енергетика?” Последно изпълнителен директор на Фирма „Мейсън” ЕООД. Не плати такса вход за две години в размер около 600лв. След напускане на сградата, вяхме посещавани от „господари на ефира” нава тв, да га търсят, както и от концертна дирекция във връзка с дистрибуция на билети, за новогодишния концерт 2016г, свързано с изпълнителите Лили Иванова и Васил Найденов.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта