.

Корнелия Нинова: Ако Борисов е премиер на мястото, ще освободи Караниколов

Разрешението на кризата с „Емко“ след намесата на премиера Бойко Борисов е кризисен пиар на ГЕРБ и самия Борисов, заяви лидерът на БСП

Винаги когато има протести, Борисов дава назад, посочи тя. И добави, че министър, част от кабинета, е бил острието на целия този скандал. „Има ли институции? Работят ли? Или един човек създава проблема чрез министрите си и след това се появява като спасител? На (министър Емил) Караниколов ще му се поиска ли отговорност за всичко, което говореше до днес?“, попита тя.

Коментирай

Коментари

публикувай
  • bero307

    Гнус! Ама абсолютна ГНУС!

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта