.

Лиляна Павлова: Цецка Цачева е кандидатът, който притежава нужните качества – балансьор, изключителен юрист, спокоен човек

Тя е била сред министрите, агитирали премиера в изборната нощ да не подава оставка

Коментирай
публикувай
  • morski54

    Писна ми да гледам по всички ТВ и Радиопрограми програми ХУЛИ на милионери и марионетки против един НАТО-вски генерал. Толкова лъжи, компромати, обиди точно по ГЕРБЕРСКИ, затова ген. Радев спечели още на първичните избори повече гласове. С г-н Борисов Държавата България е дълбоко компроментирана пред Българите и целия свят с липсата на стратегия, липсата на защита на държавен интерес и европейска насоченост. Той предложи магаре за предишните президентски избори, сега предлага "крава" и иска Българите да го следват когато греши и е безотговорен, потънал в незнанията си. НС е най-висшия държавен орган с най-нисък рейтинг именно заради председателя му, както и заради зам. председателя му изхвърлен за корупция от една "етническа партия", но удобрен от силните на деня защото: Политиците на България са 100% корумпирани и мафиоти според Европейската комисия и сегашните отпаднали кандидат президенти, а Генерал Радев НЕ Е! Цецка Цачева е комунистка и дори не е прекратила членството си в БКП, но е за САЩ, за Държавната помощ към американските тецове (според ЕС) смята, че Крим трябва да е американска военна база и че референдома и изборите проведени в Крим не означават нищо. Тя Цачева е червена, а не генерала и ... какво общо има тук цвета? Тя е фурнаджийска лопата и с нея България ще остане същата: удобна за чужденците и олигархията, безлична, най-бедна в ЕС, най-корумпирана, с повсеместна държавна престъпност и геноцид спрямо Българскито население. Ето това видяха БЪЛГАРИТЕ и гласуваха за Радев! За това вече никой не вярва на Бойко: - за оставки или; - че са го поръчали; - или че ще настъпи апокалипсис без него.

  • Muchachote

    КОЙ ИМА НУЖНИТЕ КАЧЕСТВА? ТОВА СЪЩЕСТВО ПОДОБНО НА ПРЕГАЗЕН КРОКОДИЛ???? И ТОВА НЕЩО ЩЕ Е РЕКЛАМНОТО ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА???? НИКОГА.

  • vedimo

    Миналата неделя нарочно за първи път от 2005 година не гласувах за ГЕРБ. Санирането по програмата на ГЕРБ в София е почти невъзможно. Необходими са 95 % съгласие на хората. 75 % мнозинство в парламента трябват за изменение на конституцията и това толкава трудно се постига. 95 % от 36 апартамента са 1,8 броя- следователно един апартамент. Има ли два апартамента с хора, които не са съгласни (мразят Бойко Борисов, членове на Атака или БСП или просто ненормалници, каквито има във всеки вход) или са неоткриваеми- не става. В провинцията хората се познават и по- лесно се справят с „чалнатите”. 75 % е едно достатъчно добро мнозинство за да работят нещата навсякъде. Г-жа Павлова, направете нещо за София!!! Неслучайно холивудските звезди наричат квартал Лозенец „гето”, защото само в гетата има тези кръпки от топлоизолации, които са навсякъде!!! ???