.

Проф. Иво Христов: България никога няма да влезе в Шенген

В коментар на българската външна политика в момента, социологът каза, че тя влиза в една стара българска традиция – на „ослушването, скриването зад дувара и изчакването да минат геополитическите ветрове”.

Предпоставки за политика в България няма и ето защо липсата на политика се замества със скандали. Когато няма нямате съдържание, формата става съдържание. Това каза в предаването „Лице в лице” социологът проф. Иво Христов.

"Скандалът, разбира се, не е политика, тъй като, ако трябва да обсъждате реални политически позиции, реални политически интереси – интересите, които твърдят, че представляват различни политически сили не са техните действителни интереси, а пък техните действителни интереси никак не са за показване и затова ги заместваме и ги опаковаме в такъв тип медийни техники", добави той.

Коментирай

Коментари

публикувай
  • DoraYancheva

    komunist bokluk

  • фасул

    Каза го едно към едно ...

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта