.

Кадри от спектакъла на Ненчо и Ненка

Коментирай

Коментари

публикувай
  • Kataneca

    Прекрасен театрално-илюзионен спектакъл. Аз поне не помня подобен такъв преди това. Радвам се, че бях на премиерата, а и в това клипче са взели част от моето интервю, в което говорех за настроението на щастливците, дошли да видят изявите на Ненчо, Ненка и всички останали. Пожелавам им дълго да ни радват от театър "Българска армия"!

  • Прекрасен театрално-илюзионен спектакъл. Аз поне не помня подобен такъв преди това. Радвам се, че бях на премиерата, а и в това клипче са взели част от моето интервю, в което говорех за настроението на щастливците, дошли да видят изявите на Ненчо, Ненка и всички останали. Пожелавам им дълго да ни радват от театър "Българска армия"!

  • vaskonh

    С дъщеря ми,която е на 10 години,бяхме на премиерата.Спектакълът е много добър и се гледа на един дъх.Препоръчвам го най-искрено,особено на хората с деца!

  • С дъщеря ми,която е на 10 години,бяхме на премиерата.Спектакълът е много добър и се гледа на един дъх.Препоръчвам го най-искрено,особено на хората с деца!

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта