.

Златка Димитрова: С бившата съпруга на Миро сме вече приятелки и се виждаме почти всеки ден

Сама ли се справя красавицата с отглеждането на малкия Миро, в какви отношения е сега плеймейтката със свекърва си и съжалява ли за нещо, което е направила в живота си

Златка Димитрова гостува в „Папараци” с 8-месечното си бебе.

Кое е най-сложното на този етап при отглеждането на детето?
Всичко е сложно. Има тежки колики, зъбите започнаха да растат, не спи вечерно време, постоянно иска да го носим. За вечерния сън разчитам на детегледачка, но през деня съм постоянно с него. Майка ми много ми помага.

Много пъти съм се разплаквала от щастие. Заченах почти на същия ден, както при първата бременност, само с два дни разлика. Това го отдавам на Господ и на съдбата, аз съм много вярваща. Няма нищо случайно. Много често съм се питала дали това не е първото детенце, което не можах да износя?

Наскоро направихте кръщене на бебето, на което изненадващо се появиха майката на Миро и първата му съпруга. Вие бяхте във война. Кой подаде ръка за това сдобряване?
С бившата му съпруга се засякохме два пъти на едно и също място. Разговаряхме по телефона, изчистихме някои недоразумения. Вече почти всеки ден се виждаме с нея, даже понякога й оставям малкия за половин час, когато трябва да напазарувам.

А как се сдобрихте с майката на Миро? Тя не те беше поздравила за раждането.
Отново стана спонтанно. Все пак детето й е внуче. Винаги, когато съм в Луковит, гледа детето, радва му се. Обидите от миналото избледняват. Аз не обичам конфликтите и съм готова да простя, не искам да живея в напрежение.

Ти наскоро стана Playmate All Stars. Изненада ли се?
Да. Според регламента ние гласувахме помежду си. Благодарна съм на момичетата, които ме избраха. Предполагам, че повечето са ме избрали не заради фотосесиите, а заради самия човек.

Съжаляваш ли за нещо в живота си?
Съжалявам за една фотосесия. Бях подведена от една моделка, няма да казвам името й, много е популярна. Това беше конкурс, спечелен от самата организаторка, а след време видях снимките си в сайт за компаньонки. Затова предупреждавам момичетата да не вярват на всеки, да проверяват всичко докрай.

Кой е най-важният житейски урок, който научи?
Тепърва ще израствам като човек, защото на моменти се усещам, че още имам детинското в себе си. Надявам се да ставам все по-добър човек, защото хората напоследък са много лоши и алчни.

Златка Димитрова: Майчинството е най-съкровената ми мечтаВижте интервюто й с Кристина ПатрашковаЗлатка Димитрова: раждането по никакъв начин не ме е променило като човекВижте първото интервю, което даде красавицата след раждането на своя синЗлатка Димитрова: Нощното ставане не ми създава никакъв дискомфортВижте интервюто с Кристина Патрашкова