Михаела Филева дарява радост на две сестри с тежки съдби в "Предай нататък" на 2 май

Гледайте от 16:30ч. по bTV

Реклама

Три разтърсващи истории ще проследят зрителите на "Предай нататък" в следващия епизод на социалния проект на 2 май в 16:30 часа по bTV.

Първата от тях носи името "Магия за чудо" и ще припомни на зрителите историята на едно младо семейство, в което съпругът Ивайло се бори с диагнозата рак на синусите, което финансово е непосилно за семейството. Втората среща с двамата млади родители и техния син Миро ще се случи на едно магическо място – Магически театър на неповторимия маг Астор, където те ще получат не само страхотни емоции, но и подкрепа в борбата с болестта.



Журналистът Наталия Маева ще разкаже своята история очи в очи с Наталия Симеонова. Нейната рядко срещана, но много опасна диагноза – пулмонална хипертония, изисква да й бъде направена двойна трансплантация, която не се прави в България и е изключително скъпа. Екипът на "Предай нататък" сбъдна нейната мечта извън камерите. Резултатите от всички усилия тя ще разкаже в студиото тази събота.

Във "Всичко за сестра ми" – последната история за това издание, зрителите ще си припомнят тежката съдба на двете сестри Теди и Мими, които по нелеп начин и в рамките само на 6 месеца губят и двамата си родители. При втората си среща с екипа на Наталия Симеонова двете момичета ще изживеят вълнуващи моменти и ще се радват на компанията на любимата си изпълнителка Михаела Филева. Благодетели на "Предай нататък" ще окажат подкрепа на двете момичета и ще им помогнат да се справят с нелеката си съдба.