.

Мама в мен

"Мама в мен" е втората история, посветена на младо момиче на име Ивана, което губи своята майка преди малко повече от година в трагедията, случила се в завода за боеприпаси в село Горни Лом. И до днес Ивана трудно приема загубата на майка си и понякога мечтае да чуе стъпките й, завръщащи се към дома. Преди фаталния ден, Ивана е усмихнато и устремено към мечтите си момиче. Едно от най-големите й желания е да стане детска учителка, а волейболът е голямата й страст. Ивана също е и част от "Клуба по превенции" към община Видин вече 6 години.

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта