Теми и гости в "Преди обед" на 1 септември

Реклама

Ще приютим водещия на бездомното шоу Башар Рахал, за да ни разкрие повече интересни подробности за новото предаване в ефира на bTV.

Дни след победата ни гостува световната шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова - за трудния път от леката атлетика до европейския и световен връх в спринта с кану.

Сълзи и сълзотворен газ – какво запечатаха кадрите на семейството на фотографa и режисьор Боряна Пандова и нейния партньор в живота – критикът Тодор Карастоянов, които прекараха 4 дни в македонския град Гевгелия, в разгара на сблъсъците между мигранти и полиция.

В „Духът на здравето“ с д-р Неделя Щонова гостува „летящата“ баба Пенка, която на 80 години за 14-ти път скочи с бънджи от най-страшния мост в Европа. Не пропускайте първата й телевизионна поява след екстремния скок.

Каква е тайната на „лунната походка“ на Джако и ще успее ли водещият Сашо Кадиев да я овладее? На 29-и август Краля на попа Майкъл Джексън щеше да навърши 57 години. На гости в „Преди обед“ ще бъде Сергей Вардаверян, който е посветил живота си на своя идол и стои зад филм за легендарния певец.

Последни

Реклама