В "Преди обед": Да дублираш феноменалната Мария Калас – актрисата Яна Титова в ролята на Виктория Глас, жената в сянката на оперната звезда

Реклама

 В сряда - 22 април, в "Преди обед" очаквайте:

 - Коя българска народна песен попадна в американски екшън с Джейсън Стейтъм?

 - Да дублираш феноменалната Мария Калас – актрисата Яна Титова в ролята на Виктория Глас, жената в сянката на оперната звезда. 

 - Какво се случва с психиката на човек, който печели милион от тотото?

 - Младият композитор Деян Асенов за пътя от село Еленино до музикалната сцена и финала на шоуто „България търси талант“. 

 - Как изглежда съвременната японска гейша? Журналистът и пътешественик Жени Костадинова за цъфналите вишни и страната на куклите.

 - Кои са стъпките за постигане на най-трудния грим – натуралният? Мария Касимова в търсене на най-естествената визия, хит сред световните звезди.

 - Ще избираме ли с един номер всички хотелски рецепции в България? На призива на седмичните коментатори Гергана Паси и Христо Мутафчиев ще се отзове председателя на българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин. 

Споделете мнението си за актуалното от деня, заедно със седмичните коментатори - Гергана Паси и Христо Мутафчиев, на страницата на "Преди обед" във Facebook.

 - В поредицата „Професия родител“: как да се справим с хиперактивното дете?  

Тагове: @

Последни

Реклама