.

Атопичен дерматит – епидемия или болест на модерното време?

Как се проявява това заболяване и какви вреди може да нанесе?

От 2 до 5% от населението страда от атопичен дерматит, като най-застрашени са децата под 5-годишна възраст.

Дерматологът доц. д-р Здравка Дерменджиева споделя:
„Това е системно, хронично заболяване. Счита се, че се преодолява на третата или седмата година на детето. Ако обаче до пубертета не се преодолее, остава за цял живот.

Това е заболяване на цивилизацията. Децата в селата и малките градчета почти не боледуват от атопичен дерматит. Мръсният въздух и битовата химия обострят състоянието на пациентите”.

Какви са природните методи за справяне с атопичния дерматитРазговор с хомеопата и шуслеров терапевт - д-р Василка ЮруковаПриродата в подкрепа на една майка екологКак природата помага на Миглена Горнишка в борбата с атопичния дерматит на нейната дъщеря, разказва Ралица Стефанова

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта